Despre mine

Fotografia mea
aiurita si neatenta. repezita. uituca. un dezastru la capitolul organizare.vorbareata. prietenoasa. mofturoasa. rasfatata.optimista.

sâmbătă, 4 aprilie 2009

Tot despre pisici. Superstitii


"daca o pisica neagra se indreapta spre tine e semn de noroc, dar daca iti taie calea, ia norocul cu ea"
"aduce ghinion sa vezi o pisica neagra dimineata devreme, sa iti intoarca spatele o pisica neagra, sa fugaresti o pisica neagra"
Nu sunt o persoana superstitioasa, si dintre toate, cea mai tampita mi se pare cea legata de pisica neagra.Exista insa persoane care, chiar daca iubesc pisicile, se feresc de cele negre, si chiar fac 3 pasi inapoi atunci cand o pisica neagra le taie calea. Atunci cand pisicile scuipa, ele nu fac altceva decat sa se apere de ceea ce le-a speriat, insa cand o pisica neagra comite acest act defensiv, atunci lucrurile se schimba radical. Ea nu mai este privita ca o felina, ci ca raul intruchipat care trezeste repulsie si teama. Acest sentiment de aversiune fata de pisica neagra, este prezent in mai multe culturi. Interesant este faptul ca in unele tari, o pisica neagra aparuta in calea unei persoane, este un semn bun. Mie imi plac pisicile negre...imi par foarte elegante si pline de mister

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu